Dagmara Karnas - Taalent Language School

WAT

TAALENT LANGUAGE SCHOOL

Wij zijn een taleninstituut voor mensen uit Polen die graag Nederlands willen leren en voor Nederlanders die Pools willen beheersen. Een plek voor werkgevers die hun werknemers willen ondersteunen en daarmee de communicatie op het werkvloer willen verbeteren.

Taalent Language School – een opleider met liefde voor communicatie, het verenigen van mensen van verschillende achtergronden en voor ‘face to face’ interacties tussen mensen.
We praten er dus liever over😊 Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek hier. We komen graag langs.

Dagmara Karnas - Taalent Language School
Dagmara Karnas - Taalent Language School

INDIVIDUELE AANDACHT

De praktijk gerichte lessen bij Taalent zorgen ervoor dat cursisten de tijd en aandacht krijgen die zij nodig hebben om de taal te leren. Wij geloven in een flexibele lesmethode die aangepast kan worden aan de behoeften en kwaliteiten van iedere cursist.

TAALGERICHTE  LESSEN

De lessen van Taalent worden gegeven door een universitair geschoolde docent met een achtergrond in taal- en onderwijswetenschap. Hierdoor worden de lessen gegeven met wetenschappelijke kennis van de cognitieve processen bij het leren van talen.

INVESTEREN IN MENSEN

Investeren in taal is investeren in mensen. Heldere communicatie is zelfs in je eigen taal niet altijd eenvoudig. Door onze taaltrainingen ontstaat er een fijnere sfeer en effectievere samenwerking. En dat zorgt voor werknemerstevredenheid en binding met uw bedrijf.